Green Goddess Pasta

Green Goddess Pasta

Recept

Probeer deze romige vegan pasta met THE SPICE CLUB Green Goddess voor een verrukkelijke maaltijd. Eenvoudig te maken en vol van smaak!

ingredienten

4 Personen

bereiding

STAP 1: Pasta Koken

  • Zet een grote pan met water op het vuur en breng aan de kook. Voeg de pasta toe en kook volgens de instructies op de verpakking, maar kook deze 1-2 minuten korter dan aangegeven.
  • Giet af en bewaar een beetje van het kookwater.

STAP 2: Ui en Knoflook Fruitig

  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de fijn gesnipperde ui en gehakte knoflook toe aan de pan.
  • Bak gedurende ongeveer 5 minuten tot de ui zacht en licht goudbruin is.

STAP 3: Spinazie en Basilicum Toevoegen

  • Voeg de verse spinazie en basilicumblaadjes toe aan de pan.
  • Bak nog een paar minuten, roer regelmatig, tot de spinazie geslonken is.

STAP 4: Maak de Saus

  • Doe het gebakken mengsel van ui, knoflook, spinazie en basilicum in een blender.
  • Voeg de witte bonen, sap van 1 citroen, 2 eetlepels THE SPICE CLUB Green Goddess kruidenmix en een halve kop van het bewaarde pastawater toe.
  • Blend alles tot je een gladde saus krijgt.

STAP 5: Mengen en Serveren

  • Giet de gekookte pasta af, maar bewaar een beetje van het kookwater.
  • Giet de bereide saus over de pasta.
  • Meng goed en voeg indien nodig wat bewaard pastawater toe om de saus te verdunnen.

STAP 6: Serveer en Geniet

  • Meng de saus met de pasta en meng goed. Warm eventueel nog een beetje op in de pan.
  • Garneer elke portie met THE SPICE CLUB TOPPING voor extra smaak en knapperigheid.

Je romige vegan pasta is nu klaar om van te genieten. Smakelijk eten!

De starter set

Tijdelijk met 25% Korting

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.