Snelle Cous Cous

Snelle Cous Cous

Recept

Ontdek dit eenvoudige recept voor couscous met Marokkaanse smaken, perfect voor een doordeweekse maaltijd en boordevol groenten.

ingredienten

4 Personen

bereiding

STAP 1: Groenten Sauteer

  • Verhit een scheutje olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
  • Voeg de fijngesneden rode ui, gele paprika en dunne plakjes wortel toe aan de pan. Bak de groenten gedurende ongeveer 5 minuten, tot ze beginnen te verzachten.

STAP 2: Kruiden Toevoegen

  • Voeg de fijngehakte knoflook en The Spice Club Maroc kruidenmix toe aan de pan.
  • Roer alles goed door elkaar en laat het een minuutje koken, zodat de kruiden hun aroma kunnen afgeven.

STAP 3: Groenten en Bouillon

  • Voeg de bevroren erwten, gekookte kikkererwten en 200 ml bouillon toe aan de pan. Breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag en laat het 10 minuten sudderen.

STAP 4: Couscous Koken

  • Kook de Cous Cous volgens de aanwijzgingen op de verpakking
  • Voeg de Cous Cous toe aan de pan en dek af met een deksel en haal de pan van het vuur. Laat de couscous 5 minuten staan

STAP 5: Couscous Afmaken

  • Roer de couscous los met een vork.
  • Voeg de gehakte peterselie toe en meng alles goed door elkaar.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Serveer de couscous warm, direct uit de pan. Garneer met THE SPICE CLUB TOPPING voor een smaakvolle finishing touch.

De starter set

Tijdelijk met 25% Korting

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.