Makkelijke Pasta Bolognese

Makkelijke Pasta Bolognese

In dit recept

Producten In Dit Recept & Deals tot 25% Korting

Recept

Ontdek een eenvoudig en smaakvol recept voor makkelijke pasta bolognese. Met gehakt, groenten en een romige saus, perfect voor een makkelijke & gezonde doordeweekse maaltijd.

ingredienten

4 Personen

  • Scheutje olijfolie
  • 150 g geraspte wortels
  • 150 g bleekselderij, fijngehakt
  • 2 uien, fijngehakt
  • 500 g mager rundergehakt
  • 2 blikjes tomaten (400 g)
  • 120 ml slagroom
  • Snufje zout
  • 2 el The Spice Club zwarte peper
  • 2 el The Spice Club Oregano
  • 2 el The Spice Club Basilicum
  • 450 g brede pastanoedels, zoals pappardelle of tagliatelle
  • Parmezaanse kaas, geraspt

bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de geraspte wortels, bleekselderij en uien toe. Bak ze tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten.
  2. Voeg het rundergehakt en varkensgehakt toe aan de pan. Bak het gehakt rul en bruin, ongeveer 8-10 minuten.
  3. Voeg de tomaten blokjes, en basilicum en oregano toe aan het gehaktmengsel. Roer goed door.
  4. Giet de slagroom in de saus en breng op smaak met zout en zwarte peper. Laat de saus sudderen op laag vuur tot je de gewenste dikte krijgt en terwijl je de pasta kookt.
  5. Kook de pastanoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en voeg toe aan de saus. Meng goed.
  6. Serveer de pasta bolognese met geraspte Parmezaanse kaas.

De Keuken Essentials Set