Pasta met Salie & Parmasaan

Pasta met Salie & Parmasaan

In dit recept

Producten In Dit Recept & Deals tot 25% Korting

Recept

Geniet van deze heerlijke pappardelle met salie-botersaus! Combineer verse pasta met een romige saus van boter, salie en citroen. Eenvoudig te maken en vol van smaak. Buon appetito!

ingredients

4 persons

  • 250 gram verse pappardelle of pasta naar keuxe
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 50 gram (ongezouten) roomboter
  • 4 tl The Spice Club Salie · BESTEL 🛍️
  • 1 citroen
  • 3 eetlepels room

preparation

Stap 1: Bereid de ingrediënten voor

  • Snijd de salieblaadjes fijn.
  • Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit.

Stap 2: Kook de pappardelle

  • Breng een pan met water aan de kook.
  • Voeg de pappardelle toe en kook volgens de verpakking tot beetgaar, meestal ongeveer 3 minuten.

Stap 3: Maak de saus

  • Smelt de boter in een koekenpan op laag vuur.
  • Voeg de fijngesneden salieblaadjes toe en bak kort.
  • Voeg de citroenrasp en room toe, laat zachtjes sudderen en zet het vuur uit.

Stap 4: Mengen en serveren

  • Giet de gekookte pappardelle af en doe ze in een schaal.
  • Schenk de boter-saliesaus erover, voeg citroensap en een deel van de Parmezaanse kaas toe.
  • Meng alles goed door elkaar en serveer met extra Parmezaanse kaas. Buon appetito!

luxury glass spice jars with design stickers