Snelle & Gezonde Curry Pasta

Snelle & Gezonde Curry Pasta

Recept

Maak je eigen groene currypasta met THE SPICE CLUB THAI voor een authentieke smaakervaring. Deze zelfgemaakte pasta is rijk aan smaak en kan worden gebruikt om heerlijke groene currygerechten, sauzen en marinades te maken. Bereid met verse ingrediΓ«nten zoals groene pepers, paprika, knoflook, citroengras, gember en lente-uitjes, biedt deze pasta een perfecte balans tussen pittig en zoet. Optioneel kun je wat maple sirup of honing toevoegen om de hitte van de pepers in balans te brengen.

ingredienten

4 Personen

bereiding

Stap 1: Voorbereiding

  • Bereid je ingrediΓ«nten voor door de stelen en zaadjes uit de groene pepers en paprika te verwijderen, de knoflook te pellen, het citroengras te snijden en de gember te snijden. Snijd de lente-uitjes in plakjes.

Stap 2: Mixen van de IngrediΓ«nten

  • Doe de bereide groene peper, paprika, knoflook, citroengras, gember, lente-uitjes en THE SPICE CLUB THAI in een keukenmachine of blender.

Stap 3: Mix tot een Gladde Pasta

  • Mix het mengsel tot een gladde pasta ontstaat, waarbij je indien nodig de zijkanten van de container schoonveegt. Als het mengsel te dik is en niet goed mengt, voeg dan een kleine hoeveelheid water toe, een eetlepel per keer, tot de gewenste consistentie is bereikt.

Stap 4: Optionele Zoetheid

  • Zodra de pasta glad is, kun je optioneel de maple sirup of honing aan het mengsel toevoegen en opnieuw mixen tot alles goed gemengd is. Dit helpt de hitte van de pepers in balans te brengen.

Stap 5: Proeven en Bewaren

  • Proef de groene currypasta en breng indien nodig op smaak met maple sirup of honing.
  • Doe de groene currypasta over in een luchtdichte container en bewaar het in de koelkast gedurende maximaal een week, of vries het in voor maximaal een maand. Gebruik deze smaakvolle pasta om heerlijke groene currygerechten, sauzen en marinades te maken.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl