OVER ONS

Bij The Spice Club focussen we op 100% natuurlijke kruiden, specerijen en kruidenmixen, vrij van zout en kunstmatige toevoegingen. In tegenstelling tot veel mixen & smaakmakers die vaak goedkope vulstoffen bevatten, garanderen wij producten die volledig puur zijn en bestaan uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

Elk product wordt geleverd met eenvoudige en gezonde recepten die perfect zijn voor snelle en smakelijke doordeweekse maaltijden.

Onze missie

Onze missie bij The Spice Club is duidelijk: Mensen motiveren om gezondere keuzes te maken. We geloven dat met de juiste producten en inspiratie, iedereen in staat is om heerlijke, gezonde gerechten te bereiden.

Recepten

Al onze producten worden geleverd met speciaal ontwikkelde recepten die perfect zijn afgestemd op onze kruidenmixen. Deze recepten zijn gezond, eenvoudig te bereiden en snel klaar, ideaal voor een doordeweekse maaltijd.

0% Zout

Volgens de Nierstichting krijgt ongeveer 85% van de Nederlanders te veel zout binnen, vaak onbewust. Veel producten in de supermarkt bevatten aanzienlijk meer zout dan consumenten verwachten, wat schadelijk kan zijn voor de nieren.

Bovendien bevatten veel kruidenmixen & smaakmakers vaak slechts 25-50% daadwerkelijke kruiden, de rest bestaat uit vulstoffen zoals zout en additieven. Er zijn dus overtuigende redenen om te kiezen voor de 100% natuurlijke producten van The Spice Club, die niet alleen beter zijn voor je gezondheid maar ook voor je portemonnee.

FAQ

The Spice Club biedt een breed assortiment aan 100% natuurlijke producten, waaronder losse kruiden, specerijen en onze unieke kruidenmixen met bijpassende recepten. Al onze producten zijn vrij van toegevoegde zouten, suikers en kunstmatige toevoegingen.

Wij verkopen onze producten rechtstreeks aan consumenten, waardoor we tussenpersonen zoals supermarkten uitsluiten. Dit betekent dat we hoogwaardige producten kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Al onze producten worden met zorg geproduceerd in Nederland. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook de versheid van onze producten.

Bij het kiezen van kruiden en mixen, is het belangrijk om altijd zelf de ingrediëntenlijst te controleren, vooral als je allergieën hebt. Onze producten zijn glutenvrij en dus veilig voor mensen met glutenintolerantie.

We streven ernaar om producten aan te bieden die geschikt zijn voor diverse voedingsbehoeften. Echter, we verwerken ook noten en andere allergenen in onze faciliteit, dus we kunnen kruisbesmetting niet volledig uitsluiten.

Gebruik altijd je eigen oordeel en raadpleeg bij twijfel een gezondheidsprofessional.

Bestellingen geplaatst op werkdagen worden direct verwerkt en zijn doorgaans binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis.

Als je een specifieke vraag hebt, nodigen we je van harte uit om ons te mailen op info@thespiceclub.nl.

Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen over onze producten, bestellingen, of andere zaken gerelateerd aan The Spice Club.

We streven ernaar om je zo snel mogelijk te voorzien van een duidelijk en behulpzaam antwoord.

Gratis Verzending

Besteed €40.00 voor gratis verzending!