THE SPICE CLUB

OVER ONS

The Spice Club biedt een breed assortiment aan 100% natuurlijke producten, waaronder losse kruiden, specerijen en onze unieke kruidenmixen. Al onze producten zijn vrij van toegevoegde zouten, suikers en kunstmatige toevoegingen.

ONZE MISSIE

Onze missie bij The Spice Club is duidelijk: Mensen motiveren om gezondere keuzes te maken. We geloven dat met de juiste producten en inspiratie, iedereen in staat is om heerlijke, gezonde gerechten te bereiden.

We eten teveel zout

Volgens de Nierstichting consumeert ongeveer 85% van de Nederlanders te veel zout, vaak zonder het te beseffen. Alledaagse producten uit de supermarkt bevatten veel meer zout dan mensen vaak denken, en te veel zout kan de nieren beschadigen.

We weten dat zout een verleidelijke toevoeging kan zijn aan voedsel en veel voedingsproducten, maar er zijn een aantal zeer goede redenen om te overwegen minder zout te eten en de producten van THE SPICE CLUB te gebruiken ten gunste van je gezondheid.

FAQ

The Spice Club biedt een breed assortiment aan 100% natuurlijke producten, waaronder losse kruiden, specerijen en onze unieke kruidenmixen met bijpassende recepten. Al onze producten zijn vrij van toegevoegde zouten, suikers en kunstmatige toevoegingen.

Wij verkopen onze producten rechtstreeks aan consumenten, waardoor we tussenpersonen zoals supermarkten uitsluiten. Dit betekent dat we hoogwaardige producten kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Al onze producten worden met zorg geproduceerd in Nederland. Dit garandeert niet alleen kwaliteit, maar ook de versheid van onze producten.

Bij het kiezen van kruiden en mixen, is het belangrijk om altijd zelf de ingrediëntenlijst te controleren, vooral als je allergieën hebt. Onze producten zijn glutenvrij en dus veilig voor mensen met glutenintolerantie.

We streven ernaar om producten aan te bieden die geschikt zijn voor diverse voedingsbehoeften. Echter, we verwerken ook noten en andere allergenen in onze faciliteit, dus we kunnen kruisbesmetting niet volledig uitsluiten.

Gebruik altijd je eigen oordeel en raadpleeg bij twijfel een gezondheidsprofessional.

Bestellingen geplaatst op werkdagen worden direct verwerkt en zijn doorgaans binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis.

Als je een specifieke vraag hebt, nodigen we je van harte uit om ons te mailen op info@thespiceclub.nl.

Ons team staat klaar om je te helpen met al je vragen over onze producten, bestellingen, of andere zaken gerelateerd aan The Spice Club.

We streven ernaar om je zo snel mogelijk te voorzien van een duidelijk en behulpzaam antwoord.