Hak 3 teentjes knoflook fijn en meng ze in een kom met het sap van 1 citroen, 2 eetlepels honing, 2 lepels harissapasta en 4 theelepels THE SPICE CLUB MAROC kruidenmix.
Meng alles goed zodat de marinade goed gemengd is.
STAP 2: Kip Marineren
Snijd de 4 kippendijen in hapklare stukjes.
Voeg de gesneden kip toe aan de marinade en zorg ervoor dat elk stukje goed bedekt is. Laat de kip minstens 15 minuten marineren in de smaakvolle marinade.
Kook de rijst, cous cous of quinoa volgens aanwijzing op de verpakking
STAP 3: Kip Bakken
Verhit een pan met olijfolie op middelhoog vuur.
Voeg de gemarineerde kip toe aan de hete pan en bak deze gedurende 10-15 minuten, of tot de kip gaar is en een mooie kleur heeft.
STAP 4: Serveer de Harissa Honing Kip
Serveer de heerlijke Harissa Honing Kip.
Voeg rijst of quinoa toe als je dat wenst als bijgerecht.
Garneer elke portie met THE SPICE CLUB TOPPING voor extra smaak en crunch.
Geniet van deze verrukkelijke Harissa Honing Kip, boordevol smaak en eenvoudig te bereiden
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.