Aubergine Curry

Eggplant curry

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This delicious vega curry with eggplant and coconut milk is full of taste and easy to make. Served with rice and a scoop of Greek yogurt. Perfect for a tasteful, nutritious meal. Try this popular recipe!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 aubergines, in blokjes gesneden
  • 5 cm gember, fijngehakt
  • 2 uien, gesnipperd
  • 3 tenen knoflook, fijngehakt
  • 4 tl The Spice Club Curry mix
  • 300 ml kokosmelk
  • 400 ml tomatenblokjes (uit blik)
  • Bosje verse koriander of peterselie, grof gehakt
  • Olie om in te bakken
  • 200 g rijst
  • 4 naanbrood
  • Griekse yoghurt, voor erbij
  • the spice club poke (ter garnering)

preparation

Step 1: Cooking rice

  • Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd warm voor het serveren.

Step 2: Eggplant baking

  • Verhit een scheutje olie in een grote koekenpan en bak de aubergine in porties tot ze zacht en lichtbruin zijn. Haal uit de pan en zet apart.

Step 3: Create a curry basis

  • Voeg nog een beetje olie toe aan de pan en fruit de uien, gember en knoflook op middelhoog vuur tot ze zacht en glazig zijn, ongeveer 5 minuten.
  • Voeg de The Spice Club Curry mix toe en bak 1 minuut mee om de smaken vrij te laten komen.

Step 4: Add tomatoes and coconut milk

  • Roer de tomatenblokjes en kokosmelk door de specerijen en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.

Step 5: Add eggplant and nuts

  • Voeg de gebakken aubergine en cashewnoten toe aan de saus. Laat nog eens 5 minuten zachtjes koken, zodat de smaken goed mengen.

Step 6: Serve

  • Serveer de curry met gekookte rijst. Garneer met the spice club poke, verse koriander of peterselie en een schepje Griekse yoghurt naar smaak.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl