Citroen-Vis met Gember en Olijven

Citroen-Vis met Gember en Olijven

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Milde witvis met citroen, gember en The Spice Club Seafood Lover mix. Een mediterrane ovenschotel met olijven en kappertjes – fris, gezond en vol smaak.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 120 ml olijfolie
  • 150 g groene olijven (bijv. Castelvetrano), grof gehakt
  • 1 el kappertjes, uitgelekt
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover mix
  • 1 citroen – halve citroen in dunne plakjes, halve citroen voor sap
  • 4 witvisfilets (ca. 170 g per stuk, bijv. kabeljauw, heek of heilbot), zonder vel
  • 1 stukje verse gember (ca. 1,5 cm), fijn geraspt
  • Versgemalen zwarte peper

Lekker met een frisse couscoussalade of geroosterde aardappeltjes.

preparation

Stap 1 – Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg een bakplaat of ovenschaal klaar.

Stap 2 – Basis maken

Meng in de ovenschaal de olijfolie, olijven, kappertjes en de citroenplakjes. Leg de visfilets erin, wentel kort in de olie en leg ze dan netjes naast elkaar.

Stap 3 – Kruiden en gember

Wrijf de geraspte gember over de vis. Strooi de Seafood Lover mix en een beetje zwarte peper over de filets.

Stap 4 – Ovenschotel bakken

Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak 15–20 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis, tot de filets gaar en makkelijk uit elkaar vallen.

Stap 5 – Afmaken

Verwijder de folie en knijp het sap van de overgebleven halve citroen erover. Lepel het warme olie-olijvenmengsel over de vis. Serveer direct, eventueel gegarneerd met verse peterselie.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl