Crunchy Fried Rice met Kimchi & Pak Soi

Crunchy Fried Rice with Kimchi and Paksoi

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover how you can make this delicious dish with our simple step -by -step instructions. Taste the taste of Asian cuisine in your own kitchen. Perfect for a fast healthy weekday meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 2 Pak Choi
  • 25 ml Sesam Olie
  • 215 g Kimchi
  • 500 g Rijst
  • 4 Eieren
  • 4 el the spice club thai
  • 50 g Koriander

preparation

Step 1: Cook the rice and prepare the vegetables

  • Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking
  • Snijd de pak choi in plakjes en houd de witte stelen en bladeren apart.
  • Wacht tot de rijst bijna klaar is met koken, deze heb je nodig bij de volgende stap.

Step 2: Stir fry the kimchi and the rice

  • Verhit een grote koekenpan of wok op hoog vuur en voeg een scheutje sesamolie toe. Voeg de kimchi en de witte stelen van de pak choi toe. Roerbak gedurende 1 minuut.
  • Voeg de rijst toe en gebruik een lepel om de rijstkorrels te breken en alles goed te mengen. Verlaag het vuur naar medium.

Step 3: Bake the eggs

  • Verhit een tweede grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg een ruime hoeveelheid sesamolie toe. Breek de eieren in de pan. Zodra het eiwit begint te stollen
  • Bak de eitjes een 3-5 minuten tot ze klaar zijn.

Step 4: Finish the Kimchi Fried Rice

  • Keer terug naar de rijst. Zet het vuur weer hoger en roer een flinke scheut kimchisaus en de bladeren van de pak choi erdoor. Optioneel: Scheur de meeste blaadjes van de koriander en voeg ze toe. Kook nog een minuutje.

Step 5: Serve

  • Verdeel de kimchi gebakken rijst over vier kommen en garneer optioneel met de overgebleven korianderblaadjes. Geniet van je maaltijd!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl