The Spice Club romige pompoen soep

The Spice Club Creamy Pumpkin Soup

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a warming bowl The Spice Club Pumpkin Spice soup. This creamy pumpkin soup combines the sweetness of roasted pumpkin with the rich flavors of coconut milk and a touch of maple syrup or honey. Finished with crispy pumpkin seeds for a perfect meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 4 eetlepels olijfolie, verdeeld
  • 1 grote gele ui, gesnipperd
  • 4 grote of 6 middelgrote teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 theelepels The Spice Club Pumpkin Spice Mix
  • Versgemalen zwarte peper, naar smaak
  • 120 ml volle kokosmelk of kookroom (light)
  • 2 eetlepels ahornsiroop of honing
  • 30 g pompoenpitten, geroosterd
  • 4 tl The Spice Club Green Goddes mix met 1 liter water (of andere zoutarme groentebouillon)

If you use pre -cut pumpkin cubes for the, you need about 1.5 kg of pumpkin cubes.

preparation

Preparing pumpkin:

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Halveer de pompoen, verwijder de zaden en draderige binnenkant. Snijd het vruchtvlees in grove stukken.
  • Leg de pompoenstukken op een bakplaat, besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en rooster ze 35-40 minuten tot ze zacht en licht gekarameliseerd zijn.

Make soup base:

  • Verhit de resterende 2 eetlepels olijfolie in een grote soeppan op middelhoog vuur.
  • Fruit de ui tot deze glazig is, voeg vervolgens de knoflook toe en bak nog 1 minuut mee.
  • Voeg de geroosterde pompoen toe, samen met de Pumpkin Spice Mix en versgemalen zwarte peper. Roer goed door.

Cooking soup:

  • Giet 1 liter water en de green goddess mix (of groentebouillon) erbij en breng het geheel aan de kook.
  • Laat de soep 15-20 minuten zachtjes koken zodat de smaken goed kunnen mengen.

Puree and finish soup:

  • Pureer de soep met een staafmixer of in een blender tot een gladde massa.
  • Roer de kokosmelk of room en de ahornsiroop of honing erdoor.
  • Proef en breng indien nodig verder op smaak met peper.

Serve:

  • Schep de soep in kommen en garneer met de geroosterde pompoenpitten.
  • Serveer direct met vers brood of een salade naar keuze.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl