Frisse Chili sin Carne met Spinazie & Andijvie

Frisse Chili sin Carne met Spinazie & Andijvie

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recipe

Deze frisse Chili sin Carne is een voedzame vegetarische maaltijd vol bonen, pepers en verse groenten. Met de speciale The Spice Club Chili Con Carne Mix geef je dit gerecht een kruidige kick. Perfect voor een snelle en gezonde maaltijd!

ingredients

4 persons

  • Extra vierge olijfolie
  • 2 eetlepels ongezouten boter
  • 1 grote ui, fijngehakt
  • 6 teentjes knoflook, dun gesneden
  • 2 rode pepers, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 2 jalapeños, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 4 theelepels The Spice Club Chili Con Carne Mix
  • 1 krop Andijvie, gewassen en grof gehakt
  • 2 blikken van 400 g cannellini bonen, uitgelekt en afgespoeld
  • 1 liter groente- of kippenbouillon
  • Parmezaanse kaas
  • 200 g spinazie, gewassen en grof gehakt

Voor de garnering:

  • Zure room of griekse yoghurt
  • Verkruimelde tortillachips

preparation

Stap 1: Uien en knoflook bakken

  • Verhit de olijfolie en boter in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn, ongeveer 5 minuten.

Stap 2: Pepers en specerijen toevoegen

  • Voeg de fijngesneden pepers en jalapeños toe. Roer de The Spice Club Chili Con Carne mix erdoor en bak nog eens 2 minuten.

Stap 3: Groenten en bonen toevoegen

  • Voeg de gehakte andijvie en spinazie toe en bak tot ze beginnen te slinken. Roer de uitgelekte cannellini bonen erdoor.

Stap 4: Bouillon toevoegen

  • Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat het sudderen op laag vuur gedurende 20 minuten.

Stap 5: Serveren

  • Breng de chili op smaak met Parmezaanse kaas, en eventueel zout en peper. Serveer met een schep zure room of yoghurt, verkruimelde tortillachips en eventueel extra Parmezaanse kaas.

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl