Gebakken Kabeljauw met Citroen

Gebakken Kabeljauw met Citroen

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Ovengebakken kabeljauw met citroen, knoflook en The Spice Club Seafood Lover mix. Een gezonde en makkelijke ovenschotel – perfect voor een lichte avondmaaltijd.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 4 kabeljauwfilets zonder huid (ca. 120–170 g per stuk)
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover mix
  • Snufje zwarte peper
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 1 el bosui of bieslook, fijngehakt
  • 1 teen knoflook, fijngehakt (of ½ tl knoflookpoeder)
  • 1 kleine citroen, in partjes

Tip: Heerlijk met geroosterde aardappeltjes of een frisse couscoussalade met groenten.

preparation

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

Stap 2
Dep de kabeljauwfilets droog. Besprenkel met olijfolie, bestrooi met Seafood Lover mix, zwarte peper en de knoflook. Wrijf zachtjes in zodat de kruiden goed intrekken.

Stap 3
Leg de filets op de bakplaat en bak 12–15 minuten, tot de vis stevig is en gemakkelijk uit elkaar valt.

Stap 4
Bestrooi vlak voor het serveren met bosui of bieslook en knijp er wat citroensap over. Serveer met extra citroenpartjes.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl