Gebakken Vis met Paprika

Gebakken Vis met Paprika

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Gebakken vis met gestoofde paprika’s en uien. Op smaak gebracht met The Spice Club Seafood Lover en Pasta Perfection mix voor een kruidig, Mediterraans gerecht. Perfect met brood of couscous!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

Voor de vis

  • 4 visfilets (baars, kabeljauw of heilbot – ca. 900 g totaal, met of zonder huid)
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover
  • 1 tl citroenrasp (van 1 citroen)
  • 2 el extra vierge olijfolie (voor de pan)
  • Peper naar smaak

Voor de paprika’s

  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 1 grote ui, in halve ringen (ca. 0,5 cm dik)
  • 6 paprika’s in verschillende kleuren, in reepjes van 0,5 cm
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 tl The Spice Club Pasta Perfection (optioneel)

Tip: Heerlijk met knapperig stokbrood, couscous of gebakken aardappeltjes om de paprika saus mee op te dippen.

preparation

Stap 1 – Vis voorbereiden
Dep de vis droog en bestrooi royaal met zout, peper, Seafood Lover mix en citroenrasp. Zet apart (dit kan direct of tot 4 uur in de koelkast).

Stap 2 – Paprika’s stoven
Verhit 3 el olijfolie in een zware braadpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe met een snuf zout en bak 5 minuten tot deze zacht begint te worden. Voeg de paprika, knoflook en (optioneel) Pasta Perfection of Seafood lover mix toe. Zet het vuur iets lager, dek de pan half af en laat 15–25 minuten sudderen, tot de paprika’s zacht en jammy zijn. Roer af en toe en proef of er nog zout of peper bij moet.

Stap 3 – Vis bakken
Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit 2 el olijfolie in een grote ovenbestendige koekenpan op middelhoog vuur. Leg de filets in de pan en bak 4–5 minuten aan één kant tot ze goudbruin zijn. Draai voorzichtig om en zet de pan in de oven. Bak nog 3–5 minuten tot de vis stevig is en gemakkelijk vlokt.

Stap 4 – Serveren
Schep de gestoofde paprika’s op een schaal en leg de vis erop. Serveer met extra citroenpartjes en eventueel verse peterselie of bieslook.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl