Gegrilde Garnalen met Spicy Sla

Grilled shrimp with spicy lettuce

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

These grilled shrimp with Spicy SLA combines juicy shrimp with a spicy cabbage and mango salad, perfect for a fresh and tasteful meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 60 ml vers geperst sinaasappelsap (van 1 sinaasappel)
  • 45 ml vers geperst limoensap (van 2 limoenen)
  • 60 ml olijfolie
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepels dun gesneden jalapeño (of meer naar smaak)
  • 4 theelepels The Spice Club Maroc kruidenmix
  • 450 g grote garnalen (16 tot 20 stuks), gepeld
  • fijn gesneden groene kool (½ middelgrote kool)
  • 1 mango (optioneel), geschild en in julienne gesneden
  • 1 bosje gehakte koriander
  • 2 dun gesneden lente-uitjes

preparation

Step 1: Marinating the shrimp

  • Meng in een grote kom het sinaasappelsap, limoensap, neutrale olie, honing, jalapeño en The Spice Club Maroc kruidenmix.
  • Voeg de garnalen toe aan de marinade en zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn.
  • Laat de garnalen minstens 15-20 minuten marineren in de koelkast.

Step 2: Preparing the Spicy SLA

  • Meng in een grote slakom de fijngesneden groene kool, julienne mango (indien gebruikt), gehakte koriander en dun gesneden lente-uitjes.
  • Voeg een beetje van de overgebleven marinade toe aan de salade en meng goed door.
  • Zet de salade opzij terwijl je de garnalen grilt.

Step 3: grilling the shrimp

  • Verwarm een grillpan of buitenbarbecue voor op middelhoog vuur.
  • Haal de garnalen uit de marinade en gril ze ongeveer 2-3 minuten per kant, tot ze ondoorzichtig en licht verkoold zijn.
  • Haal de garnalen van de grill en laat ze even rusten.

Step 4: Serve

  • Verdeel de spicy sla over borden en leg de gegrilde garnalen erbovenop.
  • Serveer direct en geniet van dit heerlijke, frisse gerecht.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl