Tonijn burger met rijst

Tuna burger with rice

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Try these delicious tuna burgers served on a bed of cooked brown rice and finished with The Spice Club Fish herbs and toppings! Perfect for an easy & healthy weekday meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

preparation

Step 1: Prepare the brown rice

  • Meet 200 gram bruine rijst af en kook deze volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij.

Step 2: Make the tuna mixture

  • Snipper de ui fijn en leg apart.
  • Neem een grote kom en voeg het uitgelekte blik tonijn toe. Gebruik een vork om de tonijn te verkruimelen. Voeg 1 kop gemixte panko toe aan de tonijn.
  • Klop 2 eieren los en voeg ze toe aan de kom. Voeg 2 eetlepels light mayonaise toe.
  • Voeg 1 eetlepel hete saus toe (voeg meer toe voor extra pittigheid, naar smaak).
  • Breng op smaak met 2 theelepels The Spice Club Fish-kruiden.

Step 3: Form the tuna burgers

  • Meng alle ingrediënten in de kom goed door elkaar tot je een samenhangend mengsel hebt.
  • Verdeel het tonijnmengsel in vier gelijke porties en vorm er burgers van.

Step 4: Bake the tuna burgers

  • Verhit een pan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe.
  • Bak de tonijnburgers ongeveer 3-4 minuten aan elke kant, of tot ze goudbruin en gaar zijn.

Step 5: Serve the tuna burgers

  • Leg een portie gekookte bruine rijst op een bord.
  • Snij de tomaatjes en verdeel door de rijst.
  • Plaats een tonijnburger bovenop de rijst.
  • Meng de hete saus, griekse yoghurt en mayonaise naar smaak in een aparte kom en serveer deze saus bij de tonijnburgers.

Garnish with The Spice Club Topping for extra taste and texture.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl