Green Goddess Pasta Salade Zomer Editie

Green Goddess Pasta Salad Summer Edition

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy this refreshing Green Goddess pasta salad, full of fresh ingredients such as spinach, basil, asparagus and cucumber. Perfect for a summer meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 450 gram korte pasta, zoals fusillini of casarecce
  • 180 ml mayonaise
  • 120 ml extra vergine olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap (van 1 citroen)
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel Dijonmosterd
  • 60 ml los verpakte basilicumblaadjes + 6 grof gehakt
  • 2 kopjes grof gehakte spinazie
  • 4 theelepels The Spice Club Green Goddess mix
  • 60 ml grof gehakte bieslook
  • 225 gram asperges, gesnoeid, gehalveerd en vervolgens in stukken van 2,5 cm gehakt
  • 1½ kopjes gehakte peultjes of 1 kopje ontdooide zoete erwten
  • ½ Engelse komkommer of 4 Perzische komkommers, in blokjes
  • 1 kop ontpitte en gehalveerde Castelvetrano-olijven (optioneel)

preparation

Step 1: Cooking pasta

  • Breng een grote pan gezouten water aan de kook.
  • Voeg de pasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking tot de pasta al dente is (beetgaar).
  • Giet de pasta af en spoel deze af onder koud water. Laat de pasta goed uitlekken en zet opzij.

Step 2: Make dressing

  • Doe de mayonaise, The Spice Club Green Goddess mix, olijfolie, citroensap, zout, peper, knoflook, Dijonmosterd, handje basilicum en 2 handen spinazie in een blender.
  • Blend tot een gladde dressing.

Step 3: Prepare vegetables

  • Snijd de asperges in stukken van 2,5 cm en hak de overige groenten (komkommer, peultjes) in stukjes.
  • Hak de bieslook en de resterende basilicum grof.

Step 4: Compile salad

  • Doe de gekookte en afgekoelde pasta in een grote kom.
  • Voeg de gehakte basilicum, de resterende spinazie, bieslook, asperges, peultjes, komkommer en olijven (indien gebruikt) toe aan de kom.
  • Giet de dressing over de pasta en groenten.

Step 5: Mix and serve

  • Meng alles goed door elkaar zodat de dressing gelijkmatig verdeeld is. Garneer met The Spice Club topping voor extra smaak en crunch.
  • Serveer direct of bewaar de salade in een luchtdichte container in de koelkast voor maximaal 5 dagen.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl