Kokos Curry Rijst met Witvis

Coconut Curry Rice with Whitefish

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This Indian kedgeee with coconut rice and white fish combines soft basmati rice, spicy curry and juicy cod for a delicious comfort food dish. Perfect for every evening!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 340 g kabeljauwfilets, in stukken van 2,5 cm gesneden
  • 200 g basmatirijst
  • 1 middelgrote rode ui, dun gesneden
  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 4 theelepels The Spice Club Curry
  • 240 ml ongezoete kokosmelk
  • 120 g bevroren erwten
  • 2 grote eieren
  • Dun gesneden bosuitjes en limoenpartjes, voor garnering

preparation

Step 1: Cooking the rice

  • Spoel de basmatirijst onder koud water totdat het water helder is.
  • Breng 375 ml water aan de kook in een pan en voeg de gewassen rijst toe.
  • Voeg de kokosmelk toe, dek de pan af en zet het vuur laag. Laat de rijst 15-20 minuten zachtjes koken tot deze gaar is. Proef of de rijst gaar is, voeg wanneer nodig extra water toe totdat rijst gaar is. Zet opzij en laat afgedekt rusten.

Step 2: Baking the fish

  • Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de gesneden rode ui toe en bak 3-4 minuten tot deze zacht en doorschijnend is.
  • Strooi de The Spice Club Curry over de uien en bak nog 1 minuut tot het aromatisch is.
  • Voeg de stukken kabeljauw toe aan de pan en bak 4-5 minuten, af en toe voorzichtig roerend, tot de vis gaar is en begint te vlokken.

Step 3: Add the peas

  • Voeg de bevroren erwten toe aan de pan met de vis en kook nog 2-3 minuten tot de erwten ontdooid en doorgewarmd zijn.

Step 4: Cooking the eggs

  • Breng een kleine pan met water aan de kook en voeg de eieren toe. Kook de eieren 7-8 minuten voor een zachtgekookt resultaat.
  • Spoel de eieren onder koud water, pel ze en snijd ze in helften.

Step 5: Compiling the Kedgeee

  • Voeg de gekookte rijst toe aan de pan met de vis en de erwten, en roer voorzichtig zodat alle ingrediënten goed gemengd zijn.
  • Verdeel de kedgeree over de borden en leg op elk bord een half ei.
  • Garneer met dun gesneden bosuitjes en serveer met een partje limoen.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl