Oven Gebakken Zalm met Mais en Tomaatjes

Oven Baked Salmon with corn and tomatoes

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This dish combines the juiciness of oven -baked salmon with the sweetness of corn and the freshness of cherry tomatoes, enriched with the aromatic herbs of The Spice Club Seafood Lover. An easy -to -prepare meal that is both nutritious and full in taste.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 400 gram maïs (van ongeveer 4 maïskolven of uit blik)​
  • 2 el olijfolie
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover kruidenmix
  • 600 gram zalmfilets met huid (4 stuks van 150 gram elk), drooggedept​
  • 50gram mayonaise light (1½ eetlepel)​
  • 500 gram cherrytomaatjes, gehalveerd​
  • 1 limoen​
  • 4 bosuitjes, dun gesneden
  • Bosje verse basilicum- of korianderblaadjes (optioneel)

preparation

Preheat the oven:

  • Verwarm de oven voor op 200°C.​

Preparing corn mixture:

  • Meng in een grote kom de maïskorrels met 1 eetlepel olijfolie en 2 theelepels The Spice Club Seafood Lover kruidenmix.​
  • Verspreid het maïsmengsel gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat.​

Prepare salmon:

  • Meng in een kleine kom de mayonaise met de resterende 2 theelepels The Spice Club Seafood Lover kruidenmix.​
  • Bestrijk de bovenkant van elke zalmfilet met dit mengsel.​
  • Leg de zalmfilets met de huid naar beneden op het maïsmengsel op de bakplaat.​

Bake:

  • Bak de zalm en maïs in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de zalm gaar is en gemakkelijk uit elkaar valt met een vork.​

Tomatensalsa prepare:

  • Meng terwijl de zalm bakt de gehalveerde cherrytomaatjes met de resterende 1 eetlepel olijfolie, het sap van de limoen, de gesneden bosuitjes en de basilicum- of korianderblaadjes in een kom.​

Serve:

  • Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de tomatensalsa over de zalmfilets en het maïsmengsel.​
  • Serveer direct en geniet van deze heerlijke combinatie van smaken.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl