Snelle Kip met Pindasaus en Rijst

Fast chicken with peanut sauce and rice

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a delicious Indo-style chicken in peanut sauce with rice and vegetables! Tasteful herbs, creamy coconut milk and peanut butter ensure a delicious meal. Perfect for a quick weekday meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 3 eetlepels ketjap manis
  • 2 eetlepels sweet chilisaus
  • 2 flinke eetlepels pindakaas
  • 600 gram kippendijen, in grote stukken gesneden
  • Snuf peper en zout
  • 1 zak Thaise roerbakgroenten (200 gram)
  • 300 gram rijst naar keuze
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 4 gekookte eieren of gebakken
  • 4 tl The Spice Club Indo · BESTEL 🛍️
  • 4 tl The Spice Club Poke (Optioneel ter garnering) · BESTEL 🛍️
  • 4 tl The Spice Club Poke (Optioneel ter garnering) · BESTEL 🛍️

preparation

Step 1: Rice and eggs

  • Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
  • Kook de eieren gedurende 5 minuten en pel ze daarna.

Step 2: Prepare the chicken in peanut sauce

  • Marineer de kippendijen met 2 tl The Spice Club Indo, peper en zout.
  • Verhit een scheut olie in een hapjespan en bak de gemarineerde kip rondom goudbruin.
  • Voeg de fijngesnipperde ui en knoflook toe en bak deze kort mee tot ze zacht en geurig zijn.
  • Meng vervolgens de ketjap manis, kokosmelk, sweet chilisaus en pindakaas door de kip.
  • Laat het geheel 15 minuten zachtjes sudderen met de deksel op de pan, af en toe roerend. Als je een dikkere saus wilt, laat dan de laatste paar minuten de deksel van de pan.

Step 3: stir -fry vegetables and rice

  • Verhit een scheutje olie in een wok of grote koekenpan en roerbak de Thaise roerbakgroenten met een snufje peper en 2 tl The Spice Club Indo.
  • Voeg de gekookte rijst toe en schep deze samen met 2 eetlepels ketjap manis door de groenten. Roerbak op hoog vuur tot alles goed warm is en de smaken zijn gemengd. Breng indien nodig op smaak met extra peper en zout.

Step 4: Serve

  • Serveer de gekookte rijst en roerbakgroenten samen met de kip in pindasaus.
  • Garneer het gerecht met gebakken uitjes, pinda's en partjes gekookt ei.
  • Geniet van je zelfgemaakte Indo-style kipgerecht!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl