Romige Cajun Kip Pasta

Creamy Cajun Chicken Pasta

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy these delicious Cajun Chicken Pasta, a creamy combination of spicy chicken, pepper and Parmesan cheese in a creamy sauce. Perfect for a tasteful and fast meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 350 g fettuccine of linguine
  • 400 g kipfilet zonder vel, zonder bot
  • 4 tl The Spice Club Cajun mix
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 grote paprika's (rood, geel, oranje of gemengd), in dunne reepjes
  • 1 bosje lente-uitjes, in dunne plakjes
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 citroen, geraspt en gehalveerd
  • 350 ml kippenbouillon
  • 150 ml zure room (light)
  • ⅓ kop geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 middelgrote tomaten, in stukjes gesneden (ongeveer 225 g)
  • 2 eetlepels boter

preparation

Step 1: Cook the pasta

  • Kook de fettuccine of linguine volgens de instructies op de verpakking tot deze al dente is. Giet af en zet apart.

Step 2: Prepare the chicken

  • Snijd de kipfilets in dunne plakjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipfilets in 6-8 minuten goudbruin en gaar. Haal de kip uit de pan en zet apart.

Step 3: Bake the vegetables

  • Voeg de resterende eetlepel olijfolie toe aan de pan en bak de paprika's 3-4 minuten tot ze zacht zijn. Voeg de lente-uitjes, the cajun mix en knoflook toe en bak nog 1-2 minuten, tot ze geurig zijn.

Step 4: Prepare the sauce

  • Voeg de citroenrasp, citroensap, kippenbouillon en zure room toe aan de pan. Laat het geheel 5 minuten sudderen. Roer vervolgens de Parmezaanse kaas erdoor en laat de saus indikken.

Step 5: Add chicken and pasta

  • Voeg de gebakken kip en tomaten toe aan de saus en roer goed door. Laat nog 2-3 minuten sudderen. Voeg de gekookte pasta toe aan de pan en meng alles door elkaar.

Step 6: Serve

  • Serveer de Cajun Chicken Pasta warm, gegarneerd met extra Parmezaanse kaas en een beetje citroensap naar smaak.

Enjoy your meal!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl