Romige Pompoen-Kokos Noedelsoep

Romige Pompoen-Kokos Noedelsoep

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Romige pompoen-kokos noedelsoep met The Spice Club Chicken Curry mix. Een kruidig, verwarmend gerecht met gember, limoen en koriander – perfect voor een doordeweekse comfort bowl.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 3 el plantaardige olie
  • 500–600 g flespompoen, geschild en in blokjes van 2,5 cm
  • 4 tl The Spice Club Chicken Curry mix
  • 1 stuk gember van ca. 7–8 cm, fijn geraspt (ongeveer 3 el)
  • 2 blikken kokosmelk (à 400 ml, volvet)
  • 500–750 ml groente- of kippenbouillon (zoutarm) of water
  • 2 tl vissaus of 1 el sojasaus
  • 2 el bruine suiker (optioneel)
  • 225 g eiernoedels (vers of gedroogd)

Voor serveren

  • Limoenpartjes
  • Verse koriander
  • Dun gesneden sjalotjes
  • Chili-olie (optioneel)

preparation

Stap 1 – Pompoen en specerijen
Verhit de olie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de pompoenblokjes toe en bak 5 minuten. Strooi de Chicken Curry mix erover en roer goed. Voeg de gember toe en bak nog 2 minuten tot geurig.

Stap 2 – Bouillon en kokos
Schenk de kokosmelk en 500 ml bouillon of water in de pan. Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 15–20 minuten zachtjes pruttelen tot de pompoen zacht is.

Stap 3 – Afmaken van de soep
Pureer de soep met een staafmixer tot glad. Roer de vissaus of sojasaus en eventueel de bruine suiker erdoor. Voeg extra bouillon of water toe als de soep te dik is.

Stap 4 – Noedels koken
Kook ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over kommen.

Stap 5 – Serveren
Schenk de soep over de noedels en garneer met limoenpartjes, koriander, sjalotjes en een beetje chili-olie.

Tip: Voor een extra romige soep kun je de helft van de pompoenblokjes pureren en de rest heel laten voor meer bite.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl