Romige Tonijn Peper Pasta (cacio e pepe)

Romige Tonijn Peper Pasta (cacio e pepe)

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Snelle en romige tonijnpasta met Pecorino, zwarte peper en The Spice Club Seafood Lover mix. Een eenvoudige twist op cacio e pepe – binnen 20 minuten klaar!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 1 el zwarte peperkorrels
  • 125 g Pecorino Romano, fijn geraspt
  • 4 tl The Spice Club Seafood Lover mix
  • 200 g spaghetti
  • 1–2 blikjes tonijn (200 g per stuk), uitgelekt

preparation

Stap 1 – Pasta koken
Breng een grote pan water aan de kook. Kook de spaghetti beetgaar volgens de verpakking. Bewaar een kopje kookvocht en giet de rest af.

Stap 2 – Peper en sausbasis
Rooster de peperkorrels kort in een droge pan tot ze geuren. Plet grof in een vijzel. Doe ze terug in de pan en voeg een flinke scheut van het kookvocht toe. Roer de Seafood Lover mix erdoor.

Stap 3 – Romige saus maken
Zet het vuur laag. Voeg de spaghetti, tonijn en geraspte Pecorino toe aan de pan. Roer stevig door en voeg beetje bij beetje kookvocht toe tot er een romige saus ontstaat die de pasta bedekt.

Stap 4 – Serveren
Verdeel over diepe borden en bestrooi eventueel met extra Pecorino en zwarte peper.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl