Spaghetti met Gehaktballetjes

Spaghetti with meatballs

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy the classic taste of spaghetti with meatballs in a rich, homemade tomato sauce. These meatballs are wonderfully juicy and full of flavor thanks to the Italian herbs and The Spice Club Pasta Perfection-Season Mix. Serve with freshly rayed Parmesan cheese for an authentic Italian meal that will appreciate the whole family.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

For the sauce:

  • 3 blikken tomaten blokjes van 400 g
  • 2 eetlepels The Spice Club Pasta Perfection Mix
  • 3 grote uien, in stukjes gesneden
  • 100 g ongezouten boter of olijfolie

For the meatballs:

  • 600 g rundergehakt (80/20)
  • 2 eieren
  • 150g broodkruimels
  • 2 theelepels The Spice Club Pasta Perfection Mix
  • 100 g versgeraspte Parmezaanse kaas, plus extra voor serveren
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • Zout en peper naar smaak (optioneel)

For the spaghetti:

  • 350 g spaghetti, gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking

preparation

  1. Maak de saus: Voeg de boter (of olijfolie), tomatensaus, gehalveerde uien, the spice club pasta perfection toe aan een grote sauspan. Breng op middelhoog vuur aan de kook, zet het vuur dan laag en laat de saus 45 minuten tot 1 uur sudderen.
  2. Bereid het gehaktballetjesmengsel: Meng in een grote kom het rundergehakt, eieren, broodkruimels, The Spice Club Pasta Perfection Mix, Parmezaanse kaas, knoflook, zout en peper. Meng voorzichtig met je handen tot alles goed is gecombineerd.
  3. Vorm de gehaktballetjes: Maak gehaktballetjes van ongeveer 3-4 cm doorsnee. Plaats ze op een bord of bakplaat.
  4. Kook de gehaktballetjes: Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur met een scheutje olijfolie. Bak de gehaktballetjes in porties, ongeveer 5-7 minuten aan elke kant, tot ze goudbruin zijn. Voeg de gehaktballetjes vervolgens toe aan de tomatensaus en laat ze nog eens 15-20 minuten zachtjes sudderen in de saus, zodat de smaken goed mengen.
  5. Kook de spaghetti: Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
  6. Serveer de spaghetti: Leg de gekookte spaghetti op borden, schep er een flinke portie saus en gehaktballetjes overheen en bestrooi met extra versgeraspte Parmezaanse kaas.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl