Texas Style Kip Vleugeltjes

Texas style chicken wings

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy the perfect balance between sweet, spicy and smoky with these BBQ-style chicken wings. These wings are wonderfully marinated in a homemade BBQ sauce based on ketchup, brown sugar and the cajun rub from The Spice Club. Perfect for a summer barbecue or a pleasant evening meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 250 ml ketchup
  • 50 g bruine suiker (optioneel)
  • 1 eetlepel appelazijn
  • 2 eetlepels Worcestershire-saus
  • 4 eetlepels The Spice Club American Rub
  • Zout en peper naar smaak
  • 800 g kipdijfilets zonder bot en vel

preparation

  1. Maak de BBQ-saus: Meng in een kom de ketchup, bruine suiker, appelazijn, Worcestershire-saus en The Spice Club Cajun Rub. Roer goed tot alles goed gemengd is. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  2. Marineer de kip: Leg de kipdijfilets in een grote kom of hersluitbare zak en giet de helft van de BBQ-saus erover. Zorg ervoor dat de kip volledig bedekt is met de saus. Laat de kip minstens 30 minuten tot 1 uur marineren in de koelkast (langer mag ook voor meer smaak).
  3. Verwarm de grill (of oven op 200 °C) en haal de kip uit de marinade. Gooi de gebruikte marinade weg om kruisbesmetting te voorkomen.
  4. Grill de kipdijfilets op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten per kant, totdat ze volledig gaar zijn en een interne temperatuur van 75 °C hebben bereikt. Tijdens het grillen kun je de kip af en toe bestrijken met wat van de overgebleven BBQ-saus voor extra smaak.
  5. Serveer de kipvleugeltjes warm, met de rest van de BBQ-saus aan de zijkant voor dippen.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl