Thaise Fried Rice met Basilicum

Thai Fried Rice with basil

Subheading

Multi-column

Top deals

Temporary increasing discounts on popular bundles!

➔ take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a tasty Thai Fried Rice with basil! This recipe combines juicy chicken, crispy vegetables and aromatic Thai herbs, perfectly served with jasmine rice. Easy to make and full of taste.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 300 g jasmijnrijst
  • Zout en peper naar smaak
  • 200 g broccoli roosjes
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 450 g kipfilet, in dunne plakjes, in hapklare stukjes gesneden
  • 4 tl The Spice Club Thaise kruidenmix
  • 4 eieren, losgeklopt
  • 200ml kokosmelk
  • 2 el sesamolie
  • 2 el olie
  • 15 g verse basilicum, gesneden
  • 1 limoen, in partjes gesneden
  • the spice club coco&hazel (ter garnering)

preparation

  1. Kook de jasmijnrijst volgens de instructies op de verpakking. Zet apart.
  2. Blancheer de broccoli roosjes in kokend water tot ze net gaar zijn, ongeveer 2-3 minuten. Spoel af onder koud water en laat uitlekken.
  3. Meng de gesneden kipfilet, olijfolie en Thaise kruidenmix in een kom tot de kip gelijkmatig bedekt is.
  4. Verhit olie in een grote koekenpan of wok op middelhoog vuur. Bak de eieren scrambled tot ze gaar zijn. Haal uit de pan en zet opzij.
  5. Voeg nog 1-2 eetlepels olie toe aan dezelfde pan. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn.
  6. Voeg de gemarineerde kip toe aan de pan en bak tot ze gaar zijn en lichtbruin van kleur.
  7. Voeg de gekookte rijst, broccoli en gebakken eieren toe aan de pan. Giet de kokosmelk en sesamolie erover en meng alles goed door elkaar.
  8. Bak nog 2-3 minuten, tot alles goed verwarmd is en de smaken zijn gemengd.
  9. Haal van het vuur en voeg verse basilicum toe. Serveer met partjes limoen en garneer met the spice club coco & hazel.

Enjoy your Thai Fried Rice with Basil, a delicious aromatic dish with a perfect balance of flavors!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl