Cajun Kip met Mango Salsa & Kokos Rijst

Cajun chicken with mango salsa and coconut rice

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

This cajun chicken with mango combines the taste of seasoned chicken with the sweet freshness of Mango. The juicy chicken silets, seasoned with The Spice Club Cajun Seasoning, form a perfect match with the Mango-Limoensalsa. This dish is easy to make and is full of summer flavors. Ideal for a light and refreshing meal!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 600 g kipdijfilets zonder vel en bot (ongeveer 6 stuks)
  • 2 eetlepels The Spice Club Cajun Seasoning
  • 4 eetlepels extra vierge olijfolie, verdeeld
  • 1 rijpe mango, geschild en in blokjes gesneden
  • Schil en sap van 1 limoen
  • Bosje verse korianderblaadjes met zachte stelen, grof gehakt

For the coconut rice:

  • 300 g rijst (bij voorkeur jasmijnrijst)
  • 400 ml kokosmelk
  • 200 ml water

preparation

For the coconut rice:

  1. Spoel de rijst af onder koud water.
  2. Breng de kokosmelk, water aan de kook in een pan.
  3. Voeg de rijst toe, zet het vuur laag en dek de pan af. Laat het zachtjes koken totdat de rijst gaar is, ongeveer 15 minuten.

For the chicken:

  1. Marineer de kip: Wrijf de kipdijfilets in met The Spice Club Cajun Seasoning en 2 eetlepels olijfolie. Laat de kip minstens 20 minuten marineren (langer voor een diepere smaak).
  2. Verhit de resterende 2 eetlepels olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de gemarineerde kipdijfilets toe en bak ze 6-8 minuten aan elke kant, totdat ze goudbruin en volledig gaar zijn (interne temperatuur van 75 °C). Haal de kip uit de pan en laat het rusten.
  3. Maak de mango-limoensalsa: Meng in een kom de blokjes mango, limoenschil en -sap, en gehakte korianderblaadjes. Roer voorzichtig om de smaken goed te mengen.
  4. Snijd de gebakken kip in stukken en serveer het met de mango-limoensalsa eroverheen.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl