The Spice Club Ratatouille

The Spice Club Ratatouille

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 450 g aubergine, in grote blokjes
  • 450 g courgette, in grote blokjes
  • 450 g gele squash, in grote blokjes
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 4 theelepels The Spice Club Maroc kruidenmix
  • 90 ml extra vierge olijfolie, plus extra voor serveren
  • 1 middelgrote gele ui, gehakt
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 tl The spice club Tijm
  • 6 Roma-tomaten, in blokjes
  • 2 grote paprika's, in blokjes
  • ¼ kopje dun gesneden verse basilicum, plus extra voor serveren

preparation

Step 1: Preparing the vegetables

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Leg de aubergine, courgette en gele squash op een bakplaat.
  • Bestrooi met zout, peper, knoflookpoeder en The Spice Club Maroc kruidenmix.
  • Besprenkel met 3 eetlepels olijfolie en meng goed door elkaar.
  • Rooster de groenten in de oven gedurende 20-25 minuten, of tot ze goudbruin en zacht zijn. Roer halverwege om.

Step 2: Preparing the base

  • Verhit de resterende 3 eetlepels olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
  • Voeg de gehakte ui toe en bak tot deze zacht en doorschijnend is, ongeveer 5 minuten.
  • Voeg de fijngehakte knoflook en tijm toe en bak nog eens 1-2 minuten tot de knoflook geurig is.

Step 3: Add the tomatoes and peppers

  • Voeg de in blokjes gesneden Roma-tomaten en paprika's toe aan de pan.
  • Kook alles samen gedurende 10 minuten, tot de tomaten hun sappen hebben vrijgegeven en de paprika's zacht beginnen te worden.

Step 4: Mixing and Simmeren

  • Voeg de geroosterde aubergine, courgette en gele squash toe aan de pan.
  • Meng alles goed door elkaar en laat op een laag vuur nog eens 10 minuten sudderen, zodat de smaken goed kunnen mengen.

Step 5: Finishing and serving

  • Roer de dun gesneden basilicum door de ratatouille.
  • Breng op smaak met extra zout en peper naar wens.
  • Serveer warm, besprenkeld met extra olijfolie, the spice club topping (optioneel) en gegarneerd met extra verse basilicum.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl