Tikka Masala Naan-pizza met kip

Tikka Masala Naan-pizza met kip

Recipe

Probeer deze heerlijke pizza van naanbrood met kip tikka masala, mozzarella en verse koriander. Een snelle en smaakvolle maaltijd vol Indiase invloeden!

ingredients

4 persons

  • 4 stuks naanbrood
  • 300 g kipfilet
  • 4 el The Spice Club Tikka Masala mix
  • 200 ml kokosmelk (klein pakje)
  • 4 el tomatenpuree
  • 100 g mozzarella, geraspt
  • 1 paprika, in reepjes gesneden
  • 2 el olijfolie
  • ½ rode ui, in dunne ringen
  • Verse koriander, voor garnering

preparation

Stap 1: Kip Voorbereiden

  • Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
  • Voeg de kipstukjes toe en bak ze rondom goudbruin.
  • Strooi 2 el The Spice Club Tikka Masala mix over de kip en giet de kokosmelk erbij. Laat de saus 10-15 minuten zachtjes pruttelen totdat de kip gaar is en de saus volledig is ingedikt. Zet apart.

Stap 2: Naanbrood Voorbereiden

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Leg het naanbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk naanbrood met 1 el tomatenpuree.

Stap 3: Beleggen

  • Verdeel de kip met de tikka masala saus over de naanbroden.
  • Leg de reepjes paprika en rode ui erop.
  • Strooi de geraspte mozzarella over de kip.

Stap 4: Bakken

  • Plaats de naanpizza's in de voorverwarmde oven en bak gedurende 10-12 minuten tot de kaas gesmolten is en de randen van het naanbrood knapperig zijn.

Stap 5: Garneren en Serveren

  • Haal de pizza's uit de oven en garneer met verse koriander.
  • Serveer direct en geniet van deze heerlijke tikka masala pizza!

Luxury stock pots

We are regularly asked why there is no salt in our products, but sometimes there is in the recipes. Read more about this and how reducing salt intake contributes to your health & wallet via the link below.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl