Probeer deze heerlijke pizza van naanbrood met kip tikka masala, mozzarella en verse koriander. Een snelle en smaakvolle maaltijd vol Indiase invloeden!
ingredients
4 persons
4 stuks naanbrood
300 g kipfilet
4 el The Spice Club Tikka Masala mix
200 ml kokosmelk (klein pakje)
4 el tomatenpuree
100 g mozzarella, geraspt
1 paprika, in reepjes gesneden
2 el olijfolie
½ rode ui, in dunne ringen
Verse koriander, voor garnering
preparation
Stap 1: Kip Voorbereiden
Snijd de kipfilet in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
Voeg de kipstukjes toe en bak ze rondom goudbruin.
Strooi 2 el The Spice Club Tikka Masala mix over de kip en giet de kokosmelk erbij. Laat de saus 10-15 minuten zachtjes pruttelen totdat de kip gaar is en de saus volledig is ingedikt. Zet apart.
Stap 2: Naanbrood Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het naanbrood op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk elk naanbrood met 1 el tomatenpuree.
Stap 3: Beleggen
Verdeel de kip met de tikka masala saus over de naanbroden.
Leg de reepjes paprika en rode ui erop.
Strooi de geraspte mozzarella over de kip.
Stap 4: Bakken
Plaats de naanpizza's in de voorverwarmde oven en bak gedurende 10-12 minuten tot de kaas gesmolten is en de randen van het naanbrood knapperig zijn.
Stap 5: Garneren en Serveren
Haal de pizza's uit de oven en garneer met verse koriander.
Serveer direct en geniet van deze heerlijke tikka masala pizza!
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.