Vega tikka masala curry met kikkererwten

Vega Tikka Masala Curry with chickpeas

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a Vega Tikka Masala with chickpeas and fresh spinach, served with whole -grain naan bread. A wonderful Indian classic in a vegetarian jacket!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 2 el olijfolie
  • 4 el The Spice Club Tikka Masala mix
  • 150 ml water
  • 400 g tomatenpolpa (gezeefde tomaten)
  • 2 tomaten, in blokjes gesneden
  • 200 g kikkererwten (uit blik), afgespoeld en uitgelekt
  • 400 g verse spinazie
  • Peper naar smaak
  • 4 volkoren naanbroden
  • Bosje verse koriander (optioneel voor garnering)

preparation

Step 1: Frueted onion

  • Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.
  • Voeg de fijngesnipperde ui toe en bak deze in 5 minuten glazig en zacht.

Step 2: Add herbs and tomatoes

  • Voeg de The Spice Club Tikka Masala mix toe aan de pan en roer goed door de ui.
  • Voeg daarna de tomatenpolpa, de blokjes tomaat en 150 ml water toe. Roer alles goed door en laat het 10 minuten op laag vuur sudderen.

Step 3: chickpeas and spinach

  • Voeg de kikkererwten toe en laat ze 5 minuten meekoken, totdat ze warm zijn.
  • Voeg vervolgens handje voor handje de verse spinazie toe en roer tot deze is geslonken.

Step 4: Season

  • Breng het gerecht op smaak met peper. Als het mengsel te dik is, kun je eventueel wat extra water toevoegen.

Step 5: Naan bread

  • Verwarm de naanbroden volgens de instructies op de verpakking in de oven, boordrooster of koekenpan.

Step 6: Serve

  • Serveer de vega tikka masala met de warme naanbroden. Garneer eventueel met verse koriander.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl