Weekend Leftover Shakshuka

Weekend Leftover Shakshuka

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

The Shakshuka with weekend leftovers (such as salami, cheese, olives and more) and The Spice Club Shakshuka is a versatile and budget -friendly recipe that reused leftovers in a brilliant way to create a delicious and filling meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • Jouw weekendrestjes
  • 1 Ui
  • 3 teentjes Knoflook
  • 1 Paprika (of een andere groente naar keuze)
  • 1 Chilipeper(optioneel)
  • 800 gr Tomaten in blik
  • 4 Eieren
  • 75 gr Gerapste Kaas (optioneel)
  • Verse Koriander of Peterselie (voor garnering)
  • 2 el The Spice Club Shakshuka  · BESTEL 🛍️
  • The Spice Club Topping (Optioneel ter garnering) · BESTEL 🛍️
  • Knapperig brood, pita of een bijgerecht salade (optioneel, voor serveren)

preparation

Step 1: Prepare the vegetables and possibly meat (optional)

  • Hak de ui, knoflook en paprika fijn.
  • Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Voeg de gehakte ui, paprika (en vlees als je dat wilt toevoegen) toe en bak gedurende ongeveer 5-7 minuten, tot de groenten beginnen te verzachten.

Step 2: Add garlic and any additional ingredients

  • Voeg de fijngesneden knoflook (en weekendrestjes zoals olijven) toe en bak nog eens 1-2 minuten, tot het geurig is.
  • Roer de tomaten en THE SPICE CLUB SHAKSHUKA erdoor.
  • Laat de saus 15-20 minuten sudderen, af en toe roerend, tot deze indikt.

Step 3: Poach the eggs (and add cheese, if desired)

  • Maak vier kleine kuiltjes in de saus en breek voorzichtig een ei in elk kuiltje.
  • Voeg op dit moment ook eventueel kaas toe.
  • Bedek de koekenpan en kook op laag vuur gedurende ongeveer 5-8 minuten, of tot de eiwitten gaar zijn maar de dooiers nog iets vloeibaar zijn.

Step 4: garnish and serve

  • Garneer de shakshuka vers gehakte koriander of peterselie en THE SPICE CLUB TOPPING.
  • Indien gewenst, serveer met knapperig brood, pita of een bijgerecht van salade om een gebalanceerde maaltijd te creëren.

Enjoy it!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl