Snelle & Gezonde Pindasaus

Snelle & Gezonde Pindasaus

Recept

Deze zelfgemaakte pindasaus is een geweldige toevoeging aan tal van gerechten en is verrassend eenvoudig te maken. Volg deze stappen om een heerlijke pindasaus te bereiden met een vleugje Aziatische smaak.

ingredienten

4 Personen

bereiding

STAP 1: Verzamel Je IngrediΓ«nten

  • Zorg ervoor dat je alle ingrediΓ«nten bij de hand hebt: pindakaas, The Spice Club INDO kruidenmix, gepelde knoflook, gember, sojasaus, honing, limoensap en water.

STAP 2: Combineer in de Blender

  • Plaats de pindakaas, The Spice Club INDO kruidenmix, gepelde knoflook, gember, sojasaus, honing, limoensap en 4 eetlepels water in een blender of Magic Bullet.

STAP 3: Mix tot Gladde Saus

  • Mix de ingrediΓ«nten in de blender tot je een gladde en romige consistentie hebt bereikt. Afhankelijk van je voorkeur en gewenste consistentie, kun je meer water toevoegen. Proef de saus en breng deze op smaak met extra ingrediΓ«nten als dat nodig is.

STAP 4: Serveer en Garneer

  • Je zelfgemaakte Aziatische pindasaus is nu klaar om te serveren. Gebruik het als dipsaus, dressing voor salades, smaakmaker voor noedels of als begeleiding voor satΓ©.
  • Garneer de saus met een vleugje The Spice Club POKE of The Spice Club COCO & HAZEL kruidenmix voor extra smaak, crunch en presentatie.

STAP 5: Bewaren

  • Als je wat pindasaus over hebt, kun je het in een luchtdichte container bewaren in de koelkast. Deze pindasaus blijft tot 5 dagen goed.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl