The Spice Club Rasta Pasta

The Spice Club Rasta Pasta

Recept

Geniet van deze romige fusilli pasta met geroosterde paprika's en lente-ui, gekruid met paprika en chilivlokken voor een pittige kick. Snel, smaakvol en eenvoudig te maken!

ingredienten

4 Personen

bereiding

Bereiding:

Stap 1: Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2: Halveer de rode paprika's, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukken. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen en hak de knoflook fijn.

Stap 3: Verdeel de paprika's, lente-uitjes, cherry tomaatjes en knoflook over een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met The Spice Club Italian (en optioneel met extra tijm). Rooster 20 minuten in de oven tot ze zacht zijn.

Stap 4: Kook ondertussen de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking in een grote pan met gezouten water. Giet af en bewaar een kopje van het kookwater.

Stap 5: Verhit een beetje olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de geroosterde groenten toe en bak kort aan. Voeg de tomatenpuree toe en bak nog 2 minuten mee.

Stap 6: Giet de kookroom in de pan en voeg optioneel de chilivlokken toe. Laat de saus sudderen tot hij iets is ingedikt.

Stap 7: Voeg de gekookte fusilli toe aan de saus en meng goed. Voeg indien nodig wat van het bewaarde kookwater toe om de saus te verdunnen.

Stap 8: Roer de geraspte Cheddar kaas door de pasta tot de kaas gesmolten is. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 9: Serveer de pasta warm, gegarneerd met The Spice Club Topping, basilicum en fijngehakte lente-uitjes. Enjoy!

Informatie over zout

We krijgen regelmatig de vraag waarom er geen zout in onze producten zit, maar soms wel in de recepten. Lees via onderstaande link meer hierover en hoe het verminderen van zout inname bijdraagt aan jouw gezondheid & portemonnee.

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl