1-pan The Spice Club Courgette Pasta

1-pan The Spice Club Courgette Pasta

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Een makkelijke 1-pan courgette pasta met romige saus, verse kruiden en The Spice Club Pasta Perfection. Snel, gezond en vol smaak – perfect voor een doordeweekse avond.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 300 g middelgrote pastaschelpjes
  • 2 middelgrote courgettes (ca. 400 g totaal), schoongemaakt en in blokjes van 1,5 cm gesneden
  • 115 g mascarpone, crème fraîche of zachte roomkaas
  • 1 grote teen knoflook, fijngehakt
  • 20 g verse basilicum, dun gesneden
  • 4 tl The Spice Club Pasta Perfection
  • 3 el geroosterde ongezouten amandelen, grof gehakt
  • 3 el verse Italiaanse peterselie, fijngehakt
  • 650 ml zoutarme groentebouillon (optioneel, kan deels door water vervangen worden)

preparation

  1. Breng het water (optioneel met de groentebouillon) aan de kook in een grote diepe koekenpan of hapjespan. Voeg de pasta toe en kook op middelhoog vuur volgens de aanwijzingen op de verpakking, roer regelmatig en voeg indien nodig extra water toe.
  2. Voeg na 5 minuten kooktijd de courgetteblokjes toe en kook mee tot de pasta beetgaar is en de courgette zacht.
  3. Roer de mascarpone, knoflook, basilicum en The Spice Club Pasta Perfection door de pasta tot een romige saus ontstaat.
  4. Breng op smaak met zout en peper indien gewenst.
  5. Serveer met de gehakte amandelen en peterselie als topping.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl