Cunrchy Zalm Rijst Bowl

Crunchy salmon rice bowl

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy a tasteful meal with this recipe for grilled salmon with crunchy topping, served on a bed of cucumber, quinoa or rice salad. Perfect for a fast, easy and healthy weekday meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 4 el The Spice Club topping
  • 4 zalmfilets zonder vel
  • 2 komkommers
  • 6 augurken
  • 3 lente-uitjes
  • 4tl The Spice Club Fish
  • 2 citroenen
  • 200 g gekookte quinoa en rijst
  • olijfolie
  • 1 bakje Zure room
  • zout en peper naar smaak
  • 4 eieren gekookt (optioneel)

preparation

  1. Kook de rijst of Quinoa volgens aanwijzingen op de verpakking
  2. Verwarm de oven voor op 190°C en plaats een kleine bakplaat erin om voor te verwarmen.
  3. Bereid de salade voor: Snijd de komkommers in stukjes en bestrooi ze met zout. Laat ze uitlekken in een zeef terwijl je de rest voorbereidt.
  4. Snijd de augurken en lente-uitjes fijn. Meng ze in een kom met de gekookte quinoa en rijst, en de gezouten komkommer. Verkruimel de feta erover en meng goed. Breng op smaak met het sap van een citroen en wat zout.
  5. Dep de zalmfilets droog en druk de kruidenmix over de bovenkant van de zalm.
  6. Leg een vel bakpapier op de voorverwarmde bakplaat en leg de zalmfilets erop met de huid naar beneden. Besprenkel met wat olijfolie en bak ze 7 minuten.
  7. Zet de grill op hoog vuur. Gril de zalm nog 2 minuten tot de bovenkant goudbruin is.
  8. Schep de salade in kommen, leg de zalm erbovenop en voeg een lepel zure room toe en eventueel een gekookt eitje. Serveer met een partje citroen.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl