The spice Club Everything Bagel zalm

The Spice Club Everything Bagel Zalm

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover this delicious recipe for Everything Bagel Salmon with creamy hairdressing sauce. Perfect for a tasteful meal, where the salmon fillets are seasoned with The Spice Club Everything Bagel topping and served with a creamy hairdressing sauce. Easy to prepare with European sizes and ingredients.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

For the salmon:

  • 4 zalmfilets met huid, elk ong 150 gram
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels The Spice Club Everything Bagel Topping

For the creamy pepper sauce:

  • 150 gram roomkaas
  • 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt
  • 2 eetlepels kappertjesvocht
  • 1 citroen
  • Zout en peper naar smaak

For the garnish:

  • 1 rode ui, gehalveerd en dun gesneden
  • 2 middelgrote vleestomaten, gehalveerd en dun gesneden (optioneel)

Tip: This dish is delicious in combination with fried potatoes

preparation

Preparation:

  • Doe de uien in een middelgrote kom. Vul de kom met koud water en dompel de uien onder het water. Laat de uien uitlekken en herhaal deze stap nog een keer om de scherpe tonen van de rauwe ui zachter te maken.
  • Meng de dun gesneden rode ui met het sap van de citroen en een scheutje olijfolie. Masseer de uien met je handen, terwijl je ze uitknijpt, tot ze van knapperig en pittig zacht en lichtroze worden. Voeg de tomaten toe en schep alles door elkaar. Laat dit ongeveer 10 minuten marineren om de scherpte van de ui te verminderen.

Prepare salmon:

  • Dep de zalmfilets droog met keukenpapier.
  • Verhit 2 eetlepels van de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bestrooi de huidzijde van de zalmfilets met 1 eetlepel The Spice Club Everything Bagel Topping per filet en druk dit licht aan.
  • Leg de zalmfilets met de huidzijde naar beneden in de hete pan. Bak gedurende 4-5 minuten tot de huid krokant is.
  • Draai de filets om en bak de andere zijde nog eens 2-3 minuten, afhankelijk van de gewenste gaarheid.
  • Haal de zalm uit de pan en laat rusten.

Create creamy pepper sauce:

  • In een kleine kom, meng de roomkaas met de kappertjes en het kappertjesvocht tot een gladde saus.
  • Voeg naar wens zout en peper toe.

Serve:

  • Leg de zalmfilets op borden en schep de romige kapperssaus eroverheen.
  • Garneer met de gemarineerde rode ui en tomaten.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl