Indiase Saag Garnalen

Indiase Saag Garnalen

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Romige Indiase saag garnalen met verse spinazie, kruidige curry en een zachte roomsaus. Perfect met naan of rijst voor een smaakvolle, snelle doordeweekse maaltijd.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 4 tl The Spice Club Chicken Curry
  • 450 g grote garnalen, gepeld en schoongemaakt, staarten verwijderd
  • 3 el ghee of neutrale olie (bijv. druivenpit- of zonnebloemolie)
  • 1 grote gele ui, fijngehakt
  • 2,5 cm verse gember, schoongeboend en geraspt
  • 3 teentjes knoflook, geraspt
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 middelgrote tomaat, in blokjes
  • ½ bos verse koriander (blad en stelen), fijngehakt
  • 450 g verse babyspinazie, grof gehakt of gepulseerd in een keukenmachine
  • 120 ml lichte slagroom of ongezoete kokosroom
  • Gestoomde rijst, naan, groene chili chutney, tamarindechutney en/of kachumbari voor erbij

preparation

  • Meng de garnalen met 2 tl Chicken Curry mix en zet apart.
  • Verhit de ghee of olie in een grote pan op middelhoog vuur.
  • Voeg de ui toe en bak 5–6 minuten tot ze goudbruin zijn. Roer de gember en knoflook erdoor en bak 1 minuut mee.
  • Voeg de tomatenpuree en tomaat toe en bak 2 minuten tot de tomaat zacht is.
  • Voeg de resterende 2 tl Chicken Curry mix, de koriander en spinazie toe. Laat 3–4 minuten slinken.
  • Schenk de room of kokosroom erbij en roer door.
  • Voeg de garnalen toe en kook nog 3–4 minuten tot ze net gaar zijn.
  • Serveer direct met rijst, naan en chutneys.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl