Pesto Chicken Bruschetta Keto Versie

Pesto Chicken Bruschetta Keto version

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Enjoy delicious pesto chicken bruschetta: juicy chicken fillets covered with tasteful cherry tomatoes, fresh basil, and creamy mozzarella. Enjoy it!

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 280 g cherrytomaten, gehalveerd of in vieren
  • 2 tot 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 theelepel versgemalen the spice club zwarte peper, plus extra voor garnering
  • 60 ml extra vierge olijfolie
  • 4 tl The Spice Club Italian kruidenmix
  • 1 eetlepel witte balsamicoazijn
  • 1 eetlepel vers citroensap (van ongeveer 1 citroen)
  • 4 verse basilicumblaadjes, in dunne reepjes gesneden
  • 4 kipfilets (ongeveer 800 g)
  • 4 plakjes verse mozzarella
  • Zout en peper naar smaak
  • 120 ml pesto
  • Stokbrood naar keuze (optioneel voor niet-keto variant)

preparation

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng in een kom de cherrytomaten, knoflook, zwarte peper, olijfolie, Italiaanse kruidenmix, balsamicoazijn, citroensap en basilicum.
  3. Leg de kipfilets op een met bakpapier beklede bakplaat en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel het tomatenmengsel gelijkmatig over de kipfilets.
  5. Bak de kip in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot de kip gaar is en de tomaten zacht zijn.
  6. Haal de bakplaat uit de oven en leg op elke kipfilet een plakje mozzarella.
  7. Zet de bakplaat terug in de oven en bak nog 5-7 minuten, of tot de mozzarella gesmolten en lichtbruin is. Bak optioneel het stokbrood.
  8. Haal de kip uit de oven en laat het een paar minuten rusten.
  9. Besprenkel de kip met pesto en garneer met extra zwarte peper. Serveer op stokbrood voor een niet-keto variant.
  10. Serveer de pesto chicken bruschetta warm. Geniet ervan!

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl