Recept van de week

CHICKEN BURGER

Geniet van een heerlijke chicken burger met avocado spread en zelfgemaakte basilicum mayo.

Veel Gestelde vragen

Ja, al onze recepten zijn zorgvuldig ontwikkeld om perfect te passen bij de unieke smaakprofielen van onze kruidenmixen. Elk recept is ontworpen om het beste uit de kruiden en specerijen te halen, zodat je altijd een heerlijke en gebalanceerde maaltijd op tafel kunt zetten.

Absoluut! Al onze recepten zijn ontworpen met het oog op gemak en toegankelijkheid. Ze bevatten eenvoudige instructies en vereisen geen ingewikkelde technieken of moeilijk te vinden ingrediënten. Of je nu een beginnende kok bent of een doorgewinterde keukenprins(es), met onze recepten zet je moeiteloos en veelal binnen 30 minuten een gezonde en smaakvolle maaltijd op tafel.

Je kunt de bijpassende recepten heel eenvoudig en op verschilende manieren vinden!

  • Scan de QR-code op de verpakking van je kruidenmix
  • Scroll door het menu op deze recepten pagina
  • Typ de naam van je favoriete mix in de zoekbalk bovenaan de pagina.

Zo heb je altijd snel toegang tot de perfecte recepten voor jouw mix.

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze kruidenmixen, en dat is een bewuste keuze. Veel kruidenmixen in de supermarkt bevatten zout als goedkope opvulling. Hierdoor betaal je veel voor een product dat nauwelijks kruiden en specerijen bevat. Volgens de Consumentenbond* bevat 75% van deze mixen te veel zout.

Omdat fabrikanten veel zout toevoegen aan producten, krijgen we onbewust ongezond veel zout binnen. De Nierstichting** meldt dat 85% van de Nederlanders meer zout binnenkrijgt dan de aanbevolen 6 gram per dag. Dit kan leiden tot hoge bloeddruk, hartziekten en nierproblemen.

Onze mixen zijn 100% puur, zonder zout en ongezonde toevoegingen. Dit betekent dat je de volle smaak en voordelen van kruiden krijgt, zonder de nadelen van overtollig zout. Zo kun je zelf afhankelijk van je smaak of gezondheidsvoorkeuren zout toevoegen, wat je volledige controle geeft over je zoutinname.

Bronvermelding:
*
Onderzoek Consumentebond
**Informatie Nierstichting