Prei Stamppot met italiaanse twist

Leek stew with Italian twist

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Discover a surprising twist on the classic stew with this leek stew with an Italian flair. This creamy stew combines soft leeks and crumbly potatoes with the savory taste of bacon. a tasteful meal that is easy to prepare and the whole family will charm.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 1 kg kruimige aardappelen, geschild en in gelijke stukken gesneden
  • 200 g prei, schoongemaakt en in halve ringen gesneden
  • 4 el The spice club pasta perfection
  • 100 g spekblokjes
  • 125 g crème fraîche
  • 100 g Grana Padano, geraspt
  • 1 eetlepel groene pesto (optioneel)
  • 2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd

preparation

Cooking potatoes:

  • Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de aardappelstukken toe en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar tot ze zacht zijn.

Bacon and leek bins:

  • Terwijl de aardappelen koken, verhit een droge koekenpan op middelhoog vuur. Bak de spekblokjes in hun eigen vet knapperig.
  • Voeg de gesneden prei toe aan de pan met spekjes en bak deze 5-7 minuten mee tot de prei zacht is.
  • Roer de groene pesto en the spice club pasta perfection mix door het prei-spekjesmengsel en verwarm kort mee.

Make stew:

  • Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met een aardappelstamper.
  • Voeg de crème fraîche toe aan de gestampte aardappelen en meng goed door tot een romige puree ontstaat.
  • Schep het prei-spekjesmengsel door de aardappelpuree en meng alles goed door elkaar.
  • Voeg de geraspte Grana Padano toe en roer tot de kaas gesmolten is en gelijkmatig verdeeld.

Serve:

  • Verdeel de stamppot over de borden.
  • Bestrooi elk bord met de geroosterde pijnboompitten
  • Serveer direct en geniet van deze heerlijke preistamppot met een Italiaanse twist.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl