Geniet van deze smaakvolle couscous met The Spice Club couscous mix, verse kruiden en groenten. Perfect als bijgerecht of lichte maaltijd met een frisse dressing.
ingredients
4 persons
350g couscous
4 tl The Spice Club couscous mix
2 el olijfolie
1 kleine sjalot, fijngehakt
120 ml extra vierge olijfolie
2 el vers citroensap (meer naar smaak)
1 komkommer, ongeschild en fijngehakt
3 kopjes cherrytomaten, gehalveerd
Bosje verse platte peterselie, fijngehakt
Bosje verse munt, fijngehakt
preparation
Stap 1: Bereid de couscous
Kook de Couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking
Roer de couscous los met een vork en zet apart.
Stap 2: Maak de dressing
Meng in een kom de fijngehakte sjalot, 120 ml olijfolie, 2 el citroensap en The Spice Club couscous mix. Roer goed door en zet apart.
Stap 3: Bereid de groenten
Voeg de gehakte komkommer, gehalveerde cherrytomaten, peterselie en munt toe aan de couscous. Giet de dressing erover en meng alles goed door elkaar.
Stap 4: Serveren
Proef en voeg naar smaak extra citroensap, zout of peper toe. Serveer op kamertemperatuur of gekoeld.
Eet smakelijk!
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.