Tikka Massala met Aubergine

Tikka Masala with eggplant

Subheading

Multi-column

Summer Sale ☀️

Temporary increasing discounts on all products!

➔ Take advantage now

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Your content

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Subheading

Recipe

Try this delicious eggplant Tikka Masala. Grilled aubergines in a creamy curry sauce, served with rice. Easy to make with step -by -step instructions. Perfect for a fast & healthy weekday meal.

Subheading

Multi-column

ingredients

4 people

  • 75 g Kokosroom
  • 1½ Aubergines
  • 4 el the spice club curry
  • ½ teentje Knoflook
  • 1 Ui
  • 5cm Gember
  • 200 g Basmati Rijst
  • 400 ml Passata
  • 1 el Tomatenpuree
  • Olijfolie

preparation

Step 1: Preheat the oven to 180 ° C.

  • Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
  • Snijd de aubergines in stukjes en laat 10 minuten staan. Dep ze droog om overtollig vocht te verwijderen.

Step 2: Grill the Aubergines

  • Verhit een grillpan.
  • Bak de auberginerepen op hoog vuur 5-7 minuten tot ze bruin zijn.

Step 3: Prepare the curry sauce

  • Snijd de uien.
  • Voeg ze toe aan een grote pan met een scheut olijfolie.
  • Bak op middelhoog vuur tot de uien mooi gekarameliseerd zijn.

Step 4: Add herbs

  • Voeg een fijngehakt teentje knoflook en een gehakte gember toe.
  • Voeg the spice club curry toe
  • Meng alles door elkaar.

Step 6: Add tomato puree

  • Voeg een flinke eetlepel tomatenpuree toe.
  • Roer goed door en giet de passata erbij.

Step 7: Make the curry

  • Voeg de kokoscrème toe aan de curry.
  • Roer het door en breng de saus aan de kook.
  • Zet het vuur lager en laat het een paar minuten sudderen en indikken.

Step 8: Mix the aubergines

  • Voeg de gegrilde aubergine toe aan de curry.

Step 9: Serve the meal

  • Serveer de aubergine tikka masala op een bedje van rijst.
  • Garneer met gehakte koriander.

Information about salt

At The Spice Club, we don't add salt to our products because we want to offer 100% pure ingredients, free from cheap fillers like salt and sugar.

If you want to add salt to your dishes, you can, of course. With our mixes, you can control your salt intake, depending on your taste and health preferences.

Subheading

Talk About Your Brand

Use this text to share information about your brand with your customers. Describe a product, share announcements, or welcome customers to your store.

Contact

Do you have a question? Email us at info@thespiceclub.nl