Doe de The Spice Club Green Goddess, sap van een halve citroen, scheutje olijfolie, 15 ml rijstazijn, 2 teentjes gepelde knoflook, 1 gepelde sjalot, een handvol basilicumblaadjes, een handvol verse spinazie en 60 gr walnoten in een blender of keukenmachine.
Mix alles tot je een gladde dressing krijgt. Voeg eventueel peper en zout naar smaak toe.
STAP 2: Bereid de Salade
Hak 1 krop ijsbergsla, komkommer, bieslook en lent-ui in kleine stukjes
Doe gehakte sla, komkommer, gesneden lente-uitjes en fijngehakte bieslook in een kom en meng goed.
STAP 3: Meng de Dressing
Giet de dressing over de salade in de kom en meng goed.
STAP 4: Serveer met Burrata (optioneel)
Verdeel de salade over kommen en leg de burrata kaasbol bovenop de salade.
Garneer elke portie met 2 eetlepels THE SPICE CLUB TOPPING voor extra crunch en smaak. Smakelijk eten!
Nieuwe mixen
Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.