Pasta Primavera

Pasta Primavera

Recept

Geniet van romige groene spaghetti met erwtensaus, asperges en The Spice Club Green Goddess voor extra smaak en textuur!

ingredienten

4 Personen

bereiding

STAP 1: Maak de Erwtensaus

  • Doe 2 eetlepels The Spice Club Green Goddess, 1 gepelde knoflookteen, 50 g pistachenoten, 50 g Parmezaanse kaas, de helft van de erwten, sap van een halve citroen, een handvol basilicumblaadjes, 3 el olijfolie en 3 el water in een blender.
  • Mix tot je een gladde saus krijgt.

STAP 2: Kook de Spaghetti

  • Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook voor de spaghetti, voeg een snuf zout toe aan het water.
  • Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.

STAP 3: Bereid de Asperges voor

  • Verwijder de harde uiteinden van de asperges. Snij de toppen van de asperges en bewaar deze. Schaaf de stelen met een groenteschiller in repen en zet opzij, soms is dit bij groene aspergers al gedaan.

STAP 4: Voeg Asperges en Erwten toe

  • Voeg de asperges, de overgebleven erwten en de gereserveerde aspergetoppen toe aan de pan met spaghetti wanneer deze nog ongeveer 2-4 minuten moet koken, of kook 2-4 minuten apart.

STAP 5: Meng alles samen

  • Giet alles af (bewaar een kopje kookvocht) en doe het terug in de pan.
  • Voeg het geblende erwtenmengsel toe aan de pan met een scheut kookvocht en meng goed tot een romige saus.
  • Proef en voeg naar smaak zout en extra citroensap toe.

STAP 6: Serveer de Groene Spaghetti

  • Serveer de groene spaghetti en garneer met geraspte Parmezaanse kaas en een beetje basilicum.

Garneer elke portie met THE SPICE CLUB TOPPING voor extra crunch en smaak. Smakelijk eten!

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl