Vega Peanut Chili Crisp Noodles met komkommer

Vega Peanut Chili Crisp Noodles met komkommer

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recept

Peanut Chili Crisp Noodles met knoflook, komkommer en pinda's zorgen voor een heerlijk frisse en pittige maaltijd. Perfect voor een snelle, smaakvolle lunch of diner!

ingredienten

4 Personen

  • 2 el geroosterde pinda’s, fijngehakt
  • 2 tl The Spice Club Chinese five-spice mix
  • 4 teentjes knoflook, geperst
  • 4 el olie
  • 2 el sojasaus
  • 2 tl rijstazijn
  • 2 tl suiker (optioneel)
  • 200g gedroogde udon noedels
  • 1 komkommer, in reepjes gesneden

bereiding

Stap 1: Voorbereiden van de saus

  • Verhit de olie in een kleine pan op laag vuur. Voeg de geperste knoflook en The Spice Club Chinese five-spice mix toe.
  • Bak de knoflook en specerijen 2-3 minuten zachtjes, totdat de knoflook goudbruin is en de specerijen geurig zijn. Haal van het vuur.
  • Roer de sojasaus, rijstazijn en eventueel de suiker door de warme olie en knoflookmix. Zet dit mengsel apart.

Stap 2: Koken van de noedels

  • Kook de udon noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel de noedels kort af met koud water om plakken te voorkomen.

Stap 3: Mengen van de noedels

  • Meng de gekookte noedels met de komkommerreepjes in een grote kom.
  • Giet de knoflookolie en saus over de noedels en komkommers, en roer goed door zodat alles gelijkmatig bedekt is.

Stap 4: Garneren en serveren

  • Strooi de fijngehakte geroosterde pinda’s over de noedels voor extra crunch en smaak.
  • Serveer direct en geniet van deze heerlijke, smaakvolle noedels!

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl