The Spice Club Chicken Burger

The Spice Club Chicken Burger

Summer Sale ☀️

Tijdelijk oplopende kortingen op alle producten!

➔ profiteer nu

Recept

Een sappige kipburger vol smaak, dankzij de The Spice Club Burger Blend. Serveer met frisse toppings en je favoriete sausjes voor een echte feel-good burgeravond!

ingredienten

4 Personen

  • ½ middelgrote ui, fijngehakt
  • 450 g kipgehakt (of kalkoengehakt)
  • 1 el Worcestershiresaus
  • 2 el ketchup
  • 4 el The Spice Club Burger Blend
  • 1 el olijfolie
  • 4 volkoren hamburgerbroodjes
  • 4 plakjes cheddar (optioneel)

Toppings:

  • Tomaat, in plakken
  • Rode ui, in ringen
  • IJsbergsla
  • Augurk, in plakjes
  • Rode paprika, in reepjes
  • Ketchup en mosterd

bereiding

1. Maak het burgergehakt:

Meng het kipgehakt met de fijngehakte ui, Worcestershiresaus, ketchup en The Spice Club Burger Blend in een kom. Vorm er 4 gelijke burgers van.

2. Bak de burgers:

Verhit een pan met olie op middelhoog vuur (of gebruik pan spray). Bak de burgers in 5–6 minuten per kant goudbruin en gaar. Voeg eventueel de plakjes cheddar toe in de laatste minuut en laat smelten.

3. Toast de broodjes (optioneel):

Snijd de broodjes open en toast ze kort in een droge pan of oven tot ze licht krokant zijn.

4. Stel je burger samen:

Beleg elk broodje met de kipburger en je favoriete toppings: tomaat, ui, sla, augurk, paprika en saus naar smaak.

Informatie over zout

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze producten, omdat we 100% pure ingrediënten willen bieden, vrij van goedkope vulstoffen zoals zout en suiker.

Wil je zout toevoegen aan gerechten dan kan dat uiteraard. Met onze mixen heb jij in ieder geval zelf de controle over je zoutinname, afhankelijk van je smaak en gezondheidsvoorkeuren.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl