The Spice Club Kruidenboter

The Spice Club Kruidenboter

Recept

Maak eenvoudig je eigen The Spice Club Kruidenboter met heerlijke knoflook en kruiden. Perfect voor bij brood, gegrilde gerechten of als smaakmaker in diverse gerechten.

ingredienten

4 Personen

  • 150 g ongezouten boter
  • 4-6 teentjes knoflook, geraspt (naar smaak)
  • 4 eetlepels The Spice Club Garlic Butter Mix
  • 2 theelepels citroenrasp
  • Snufje zout (optioneel)

bereiding

Stap 1: Voorbereiden van de boter

  • Zorg ervoor dat de boter zacht is, maar niet gesmolten. Dit maakt het makkelijker om de andere ingrediënten erdoor te mengen.

Stap 2: Meng de ingrediënten

  • In een middelgrote kom, meng de zachte boter met de geraspte knoflook, The Spice Club Garlic Butter Mix, en citroenrasp (indien gebruikt). Gebruik een vork of een spatel om alles goed te mengen totdat het een gladde, romige kruidenboter is.

Stap 3: Oprollen en koelen

  • Schep de kruidenboter op een stuk bakpapier of plasticfolie. Rol het op tot een worstvorm, draai de uiteinden dicht, en leg de kruidenboter in de koelkast om stevig te worden, ongeveer 1 uur.

Stap 4: Serveren

  • Snijd de kruidenboter in plakjes en serveer op warme broodjes, gegrild vlees, vis, of groenten.

Informatie over zout

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze producten, omdat we 100% pure ingrediënten willen bieden, vrij van goedkope vulstoffen zoals zout en suiker.

Wil je zout toevoegen aan gerechten dan kan dat uiteraard. Met onze mixen heb jij in ieder geval zelf de controle over je zoutinname, afhankelijk van je smaak en gezondheidsvoorkeuren.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl