The Spice Club Pumpkin Chocolate Chip Cookies

The Spice Club Pumpkin Chocolate Chip Cookies

NIEUW

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen gelanceerd!

➔ Ontdek nieuwe mixen

Recept

Geniet van heerlijke herfstsmaken met deze Pumpkin Chocolate Chip Cookies, gemaakt met The Spice Club Pumpkin Spice. Knapperig, zacht, en vol met chocolade voor het ultieme koekjesplezier.

ingredienten

4 Personen

  • 200 g ongezouten boter
  • Bakspray of olie
  • 350 g lichtbruine suiker
  • 175 g pompoen (puree of gekookte blokjes, gepureerd)
  • 2 tl vanille-extract
  • 300 g bloem
  • 4 tl The Spice Club Pumpkin Spice mix
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 tl zout (optioneel)
  • 250 g pure of melk chocoladestukjes

bereiding

Stap 1: Boter Smelten

  • Smelt de boter in een kleine pan op laag vuur. Laat even afkoelen.

Stap 2: Meng de eerste ingrediënten

  • Verwarm de oven voor op 175°C en spray een bakplaat in met bakspray of gebruik bakpapier.
  • In een grote kom, klop de lichtbruine suiker en de gesmolten boter samen tot een glad mengsel.
  • Voeg de pompoenpuree en het vanille-extract toe en mix goed door.

Stap 3: Meng de Droge Ingrediënten

  • In een aparte kom, zeef de bloem, The Spice Club Pumpkin Spice mix, bakpoeder, baking soda, en zout.
  • Voeg geleidelijk de droge ingrediënten toe aan het pompoenmengsel en mix tot alles goed is gecombineerd.

Stap 4: Voeg de Chocoladestukjes toe

  • Roer voorzichtig de chocoladestukjes door het deeg.

Stap 5: Bak de Cookies

  • Gebruik een lepel om hoopjes deeg op de voorbereide bakplaat te scheppen, met voldoende tussenruimte voor het uitzetten.
  • Bak de koekjes 12-15 minuten, tot de randen licht goudbruin zijn.
  • Laat de koekjes afkoelen op een rooster.

Stap 6: Serveer

  • Geniet van je versgebakken Pumpkin Chocolate Chip Cookies!

Eet smakelijk!

Nieuwe mixen

Op 1 november hebben we 30 nieuwe mixen met 100+ recepen gelanceerd! Ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl