Vlinder Pasta met Creamy Tomaten Saus

Vlinder Pasta met Creamy Tomaten Saus

Recept

Een huisgemaakte, aromatische tomatenroomsaus, perfect gecombineerd met vlinder pasta. Verrijk met zongedroogde tomaten, spinazie en romige Parmezaanse kaas voor een heerlijke maaltijd.

ingredienten

4 Personen

  • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 3 teentjes knoflook, dun gesneden
  • 1 blik (400ml) blokjes tomaten
  • 4 el the spice club italian
  • 150 ml kookroom (light)
  • 340 gram vlinder pasta
  • 2 kopjes babyspinazie
  • 120 ml dun gesneden zongedroogde tomaten
  • Vers geraspte Parmezaanse kaas, voor serveren

bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak tot het geurig is.
  2. Voeg het blik tomaten en the spice club italian toe. Laat sudderen, af en toe roeren, gedurende 10 minuten.
  3. Voeg de room toe en laat de saus nog eens 5 minuten sudderen.
  4. Ondertussen kook je de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Voeg de spinazie en zongedroogde tomaten toe aan de saus, kook tot de spinazie net verwelkt is.
  6. Giet de gekookte pasta af en voeg toe aan de saus. Meng goed.
  7. Serveer de pasta gegarneerd met verse Parmezaanse kaas. Smakelijk eten!

Informatie over zout

Bij The Spice Club voegen we geen zout toe aan onze producten, omdat we 100% pure ingrediënten willen bieden, vrij van goedkope vulstoffen zoals zout en suiker.

Wil je zout toevoegen aan gerechten dan kan dat uiteraard. Met onze mixen heb jij in ieder geval zelf de controle over je zoutinname, afhankelijk van je smaak en gezondheidsvoorkeuren.

Contact

Heb je een vraag? Mail ons op info@thespiceclub.nl