Scrambled eggs met kurkuma & spinazie

Scrambled eggs met kurkuma & spinazie

In dit recept

Producten In Dit Recept & Deals tot 25% Korting

Recept

Geniet van romige, kruidige roereieren met spinazie! Verhit olie, bak knoflook en spinazie. Klop eieren met kokosmelk en kurkuma, voeg toe en roer tot romig. Serveer op geroosterd brood. Perfect voor een snel en gezond ontbijt, lunch of diner.

ingredienten

4 Personen

  • 2 tl olie
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 200 g spinazieblaadjes
  • 4-8 grote eieren
  • 100 ml kokosmelk
  • 4 tl The Spice Club Kurkuma · BESTEL 🛍️
  • 4 sneetjes brood, geroosterd
  • Peper & zout naar smaak

bereiding

Stap 1
Verhit de kokosolie in een anti-aanbakpan op middelhoog vuur. Bak kort de knoflook en voeg de spinazie toe. Laat enkele minuten slinken en voeg eventueel een scheutje water toe als ze aanbakken.

Stap 2
Klop de eieren los met de kokosmelk en kurkuma. Breng op smaak met peper en zout. Voeg toe aan de pan met spinazie en roer continu gedurende 5-8 minuten tot de roereieren de gewenste consistentie hebben. Serveer op geroosterde sneetjes brood.

De Keuken Essentials Set